Kommande repertoarfilmer

Här ser du vilka filmer som kommer ha premiär på biografen lite längre fram.

Vill du veta vad som visas just nu? Klicka här >>

Gud finns, hennes namn är Petrunya

Nästa visning: 18 okt, 18:15 Premiär: 18 okt

Varje januari i den lilla staden Stip i Makedonien är det tradition att prästen kastar ett stort träkors i floden. Hundratals män kastar sig efter korset och den som lyckas fånga det garanteras lycka och välgång.

Läs mer

Unge Ahmed

Nästa visning: 18 okt, 18:00 Premiär: 18 okt

Dardenne-bröderna är tillbaka med ett kraftfullt drama fyllt av socialt patos och nerv.

Läs mer

PewPewPew

Nästa visning: 18 okt, 20:00 Premiär: 18 okt

PewPewPew är ett mystiskt virus som sprider sig hos tonåringar i Malmö. Fyra ungdomar drabbas av illamående, förvirring och en extrem längtan efter att bli lika kända som PewDiePie.

Läs mer

In Fabric

Nästa visning: 25 okt, 20:15 Premiär: 25 okt

Peter Strickland är tillbaka med en knasig, våldsam och mörkt humoristisk giallo-saga om en mördarklänning som går berserk i ett varuhus. Ett måste för alla genrefilmsfantaster.

Läs mer

Amanda

Nästa visning: 25 okt, 18:00 Premiär: 25 okt

Efter att Davids syster blivit brutalt mördad så står han ensam att ta hand om sin 7-åriga systerdotter.

Läs mer

Bröllopskaos igen!

Nästa visning: 25 okt, 16:15 Premiär: 25 okt

Efter att äntligen ha accepterat tanken att de inte kan bestämma över vem man blir kär i, står föräldraparet Claude och Marie Verneuil nu inför en ny kris. Deras fyra döttrar och svärsöner har bestämt sig för att lämna Frankrike och pröva lyckan utomlands.

Läs mer

Familjen Addams (Sv. tal)

Höstlovsbio 2019 Nästa visning: 26 okt, 13:30 Premiär: 26 okt

Ett animerat äventyr med den besynnerliga familjen Addams. Familjen består av pappa Gomez och hans fru Morticia, onkel Fester, farmor och barnen Pugsley och Wednesday, husets butler Lurch samt den vandrande handen Thing.

Läs mer

Förfärliga Snömannen (Sv. tal)

Höstlovsbio 2019 Nästa visning: 26 okt, 13:45 Premiär: 26 okt

När tonåringen Yi stöter på en ung yeti på taket av sin lägenhetsbyggnad i Shanghai, ger hon och hennes busiga vänner Jin och Peng honom namnet Everest och inleder en episk resa för att återförena den magiska varelsen med sin familj på jordens högsta punkt.

Läs mer

Fåret Shaun - Farmageddon

Fåret Shaun är tillbaka med ett nytt äventyr. Den här gången kraschlandar en utomjording på gården och fåret Shaun tar på sig uppgiften att se till att den kommer hem igen innan en ondskefull organisation kan fånga den.

Läs mer

Osynliga Sue

Höstlovsbio 2019 Nästa visning: 29 okt, 15:45 Premiär: 29 okt

Tolvåriga Sue känner sig ensam. Hennes mamma är forskare och jobbar hela tiden på labbet. När Sue och hennes pappa ska överraska mamman på hennes födelsedag så känns det mest som att de kommer och stör henne och det blir bråk.

Läs mer

Sidor