Kommande repertoarfilmer

Här ser du vilka filmer som kommer ha premiär på biografen lite längre fram.

Vill du veta vad som visas just nu? Klicka här >>

Rocketman

Nästa visning: 29 maj, 20:00 Premiär: 29 maj

Berättelsen om legendaren Elton Johns liv, från de tidiga åren som underbarn vid Royal Academy of Music genom hans långa och betydande musikaliska samarbete med Bernie Taupin.

Läs mer

Fenix

Nästa visning: 31 maj, 18:30 Premiär: 31 maj

13-åriga Jill kämpar för att hålla familjen flytande när kollapsen är nära. Mamman lider av psykisk ohälsa och orkar bara ta sig upp ur sängen för att ta till flaskan, medan Jill får städa upp efter henne gång på gång.

Läs mer

Ma

Nästa visning: 31 maj, 20:15 Premiär: 31 maj

Sue Ann är en person som mest håller sig för själv i sin hemstad i Ohio. En dag frågar Maggie, en ny tonåring i stan, om hon kan köpa lite sprit till henne och hennes vänner. Sue Ann ser chansen att skaffa sig fler, intet ont anande, yngre vänner.

Läs mer

The Beach Bum

Nästa visning: 31 maj, 20:00 Premiär: 31 maj

Harmony Korines nya komedi handlar om en upprorisk stoner som heter Moondog och lever livet efter sina egna regler.

Läs mer

We the Animals

Nästa visning: 7 jun, 20:00 Premiär: 7 jun

Bröderna Manny, Joel och Jonah kämpar sig genom uppväxten trots föräldrarnas flyktiga kärlek - inget kan skilja dem åt, de håller ihop i vått och torrt.

Läs mer

Why Are We Creative

Nästa visning: 7 jun, 18:15 Premiär: 7 jun

PÅ JAKT EFTER GENIETS URSPRUNG

En 30-årig resa där vi frågar de mest intressanta personerna inom konst, litteratur, musik, filosofi, filmskapande, psykologi, politik, företagande och vetenskap: varför är Du kreativ?

Läs mer

Husdjurens hemliga liv 2 (Sv. tal)

Premiär: 8 jun

Terriern Max försöker hantera några större livsförändringar. Hans ägare är nu gift och har ett litet barn, Liam. Max har ett så stort behov av att skydda pojken att han utvecklar ett nervöst tick.

Läs mer

Hotel Mumbai

Nästa visning: 14 jun, 18:00 Premiär: 14 jun

En gripande och sann historia om medmänsklighet och hjältemod. HOTEL MUMBAI ger en levande skildring av en grupp terroristers belägring av det berömda Taj Hotel i Mumbai, Indien år 2008.

Läs mer

Rött kort

Nästa visning: 15 jun, 18:15 Premiär: 28 jun

Afrooz är stjärnan i ett damfotbollslag i Iran och efter många års hårt arbete blir hennes dröm sann: laget är i final i slutspelen i Malaysia. Men på flygplatsen visar det sig att Afrooz man, en känd TV- profil, har dragit in hennes resetillstånd.

Läs mer

The Sun Is Also a Star

Premiär: 19 jul

Blixtförälskelse uppstår under en magisk dag i New York, när romantikern Daniel Bae möter pragmatikern Natasha Kingsley. Gnistor flyger omedelbart mellan dessa två främlingar, som kanske aldrig hade träffats om inte ödet hade visat dem i rätt riktning.

Läs mer

Sidor