Kommande repertoarfilmer

Här ser du vilka filmer som kommer ha premiär på biografen lite längre fram.

Vill du veta vad som visas just nu? Klicka här >>

Unga Kvinnor

Premiär: 24 jan

Regissören och manusförfattaren Greta Gerwig (Lady Bird) har gjort en UNGA KVINNOR baserat på den klassiska boken och andra texter av Louisa May Alcott.

Läs mer

Alice och borgmästaren

Nästa visning: 24 jan, 18:30 Premiär: 24 jan

Borgmästaren av Lyon har hamnat i existentiell kris. Efter 30 år i politiken känner han sig helt tom och oengagerad. Men när en ung filosof träder in i hans värld förändras allt.

Läs mer

Color Out of Space

Nästa visning: 24 jan, 20:15 Premiär: 24 jan

En lysande meteorit slår ner på familjen Gardners gård utanför Arkham, Massachusetts. Familjefadern Nathan tror inte sina ögon när grödor och boskap börjar suga åt sig av skenet.

Läs mer

Thalasso

Premiär: 31 jan

Fem år efter Kidnappningen av Michel Houellebecq återvänder den kontroversielle författaren i ännu en film som dryper av misantropi, flegmatisk levnadsvisdom och frustande skratt.

Läs mer

De ovanliga

Premiär: 31 jan

Regissörerna bakom succén En oväntad vänskap har skapat en ny hjärtevärmande, verklighetsbaserad film om vänskap som gör skillnad. Bruno tar hand om autistiska unga, Malik hjälper ungdomar från svåra förhållanden att hitta sin plats i tillvaron.

Läs mer

A Hidden Life

Nästa visning: 1 feb, 15:00 Premiär: 31 jan

Den österrikiska Franz Jägerstätter, en samvetsgranskare, vägrar att kämpa för nazisterna under andra världskriget. Baserad på en sann historia.

Läs mer

1917

Nästa visning: 31 jan, 20:00 Premiär: 31 jan

Mitt i de hektiska striderna under första världskriget får två unga brittiska soldater - Schofield (spelad av George MacKay) och Blake (spelad av Dean-Charles Chapman) - ett till synes omöjligt uppdrag.

Läs mer

The Avarage Color of the Universe

Premiär: 7 feb

En kraftfull sorgesång av sällan skådat slag.

Läs mer

Waves

Nästa visning: 7 feb, 20:00 Premiär: 7 feb

Waves utspelar sig mot det livliga landskapet I södra Florida, med en häpnadsväckande ensemble av prisbelönta skådespelare.

Läs mer

En vit, vit dag

Premiär: 7 feb

Två år har gått sedan Ingimundurs högt älskade hustru omkom i en tragisk olycka men han är fortfarande uppslukad av sorg och entledigad från sitt arbete som polischef. När han samlar sig för att gå igenom sin frus saker väcks en misstanke.

Läs mer

Sidor