Kommande repertoarfilmer

Här ser du vilka filmer som kommer ha premiär på biografen lite längre fram.

Vill du veta vad som visas just nu? Klicka här >>

Coco

Påsklovsbio Nästa visning: 25 mar, 14:15 Premiär: 25 mar

Miguel är en ung pojke som drömmer om att bli lika bra på gitarr som sin idol Ernesto de la Cruz, Mexikos mest berömda musiker. Men Miguels familj har helt förbjudit musik i generation efter generation.

Läs mer

Grottmannen Dug

Påsklovsbio Nästa visning: 25 mar, 16:15 Premiär: 25 mar

Skaparna bakom underbara filmer som "Fåret Shaun", "Wallace & Gromit", och "Flykten från hönsgården" är tillbaka med ett nytt animerat äventyr!

Läs mer

Den otroliga historien om det jättestora päronet

Påsklovsbio Nästa visning: 28 mar, 13:45 Premiär: 28 mar

Den lilla elefanten Sebastian och hans bäste vän, katten Mitcho, bor i Solby – en trevlig liten kuststad där allt andas frid och lycka, tills den dag då stadens älskade borgmästare J.B. plötsligt försvinner.

Läs mer

Lida

Nästa visning: 28 mar, 18:30 Premiär: 28 mar

LIDA utspelar sig i Gammalsvenskby, på en liten platå av jordbruk med utsikt över floden Djepr i östra Ukraina. Idag bor där cirka 500 personer och de i byn som fortfarande pratar gammalsvenska är färre än fingrarna på din ena hand.

Läs mer

Som en dans

Nästa visning: 30 mar, 20:15 Premiär: 30 mar

En brittisk dramakomedi om att vi ibland behöver en knuff för att ta steget.

Läs mer

Dubbelt begär

Nästa visning: 30 mar, 18:15 Premiär: 30 mar

DUBBELT BEGÄR berättar historien om den unga kvinnan Chloé (Marine Vacht), som benägen till depression påbörjar terapi och där blir förälskad i sin psykoterapeut Paul (Jérémie Renier).

Läs mer

Grace Jones: Bloodlight and Bami

Nästa visning: 30 mar, 20:00 Premiär: 30 mar

Passionerad och vild, sårbar och samtidigt gudalik - Grace Jones persona rymmer alla dessa roller. Men i Grace Jones: Bloodlight and Bami introduceras vi även till nya sidor hos den ikoniska stjärnan; älskaren, modern, systern.

Läs mer

Lånaren Arrietty (sv. tal)

Påsklovsbio Nästa visning: 1 apr, 14:00 Premiär: 1 apr

Under golvplankorna i ett stort hus, i en vildvuxen och magisk trädgård i utkanten av Tokyo, bor den pyttelilla 14-åriga Arrietty med sin lika pyttelilla familj. Huset bebos av två äldre damer som inte har en aning om att deras små inneboende existerar.

Läs mer

Saknaden

Nästa visning: 6 apr, 20:00 Premiär: 6 apr

Andrej Zvjagintsev är tillbaka med ett intensivt drama av högsta klass. Filmen har belönats med det prestigefyllda Jurypriset vid Cannes Filmfestival och tävlade mot "The Square" om en Oscar i kategorin " Bästa utländska film".

Läs mer

Sidor