Kommande repertoarfilmer

Här ser du vilka filmer som kommer ha premiär på biografen lite längre fram.

Vill du veta vad som visas just nu? Klicka här >>

I Called Him Morgan

Premiär: 31 mar

En snöig natt i februari 1972 sköts den populäre jazzmusikern Lee Morgan till döds av sin sambo Helen, mitt under ett gig på en klubb i New York. Mordet kom som en chock i jazzvärlden, och minnet av den kvällen gäckar fortfarande de som kände paret Morgan.

Läs mer

Sieranevada - en gravallvarlig komedi

Premiär: 31 mar

Någonstans i Bukarest, en lördag tre dagar efter attacken på Charlie Hebdo i Paris och 40 dagar efter sin fars död, samlar Lary, en läkare i 40-årsåldern, sin familj till en minnesstund. Inget blir som han tänkt sig.

Läs mer

Ghost in the Shell

Premiär: 31 mar

Amerikansk spelfilm baserad på klassisk manga av Masamune Shirow (publicerad av Kodansha 1989-90). I rollerna syns bl a Scarlett Johansson, Takeshi Kitano och Juliette Binoche.

Läs mer

Klas Klättermus och de andra djuren i Hackebackeskogen

Påsklovsbio 2017 Nästa visning: 7 apr, 14:00 Premiär: 7 apr

Klas Klättermus och hans små vänner i Hackebackeskogen lever farligt. Den glupske Mickel Räv och de andra rovdjuren vill inte skaffa mat på hederligt vis utan hotar ständigt med att äta upp dem.

Läs mer

Känslan av ett slut

Premiär: 7 apr

Tony Webster är en medelålders man som ställs inför ett förflutet han inte funderat så mycket över. Inte förrän nu – när hans bästa vänner från barndomen återvänder för att hämnas, en från graven, den andra högst påtagligt i livet.

Läs mer

The First Monday in May

Premiär: 7 apr

En mode-dokumentär i samma anda som "The September Issue" och från samma team som gav oss den kritikerrosade dokumentären "Page One: Inside the New York Times".

Läs mer

The Founder

Premiär: 7 apr

John Lee Hancock ("The Blind Side", "Saving Mr. Banks") regisserar denna osannolika och sanna historia om grundandet av McDonalds och kampen för att kontrollera företaget.

Läs mer

Wiener-Dog

Premiär: 7 apr

Todd Solondz ("Welcome to the Dollhouse", "Happiness" m fl) är den mörka humorns mästare, men i WIENER-DOG finns dessutom en ömhet och hängivenhet han tidigare inte vidrört så nära.

Läs mer

Den sista familjen

Premiär: 12 apr

Den polska konstnären Zdzislaw Beksinski blev kultförklarad för sina oroande post-apokalyptiska verk. Privat var Beksinski en blygsam man som förde ett anspråkslöst liv i en liten tvåa i Warsawa tillsammans med sin fru Zofia och deras respektive mammor.

Läs mer

Your name (org.version)

Premiär: 12 apr

När Taki vaknar så har han en känsla av att han har drömt något viktigt. Han var i ett främmande rum och i en annan kropp ? en flickas kropp. I en annan del av Japan drömmer Mitsuha om ett annat liv, ett liv så långt bort från sin hemby som möjligt.

Läs mer

Sidor