Kommande repertoarfilmer

Här ser du vilka filmer som kommer ha premiär på biografen lite längre fram.

Vill du veta vad som visas just nu? Klicka här >>

Om det oändliga

Nästa visning: 15 nov, 18:30 Premiär: 15 nov

Guidade av en drömlik kvinnoröst får vi följa med på en resa genom livets stora och små skeenden; ett par svävar över ett krigshärjat Köln, en far stannar för att knyta sin dotters skor i hällregnet och tre tonårsflickor dansar utanför ett kafé; ett kalejdo

Läs mer

Le Mans '66

Nästa visning: 14 nov, 20:00 Premiär: 15 nov

Oscarbelönade Matt Damon och Christian Bale spelar huvudrollerna i den otroliga men sanna berättelsen om bildesignern Carroll Shelby (Damon) och föraren Ken Miles (Bale) som tillsammans bygger en revolutionerande racerbil för att utmana Ferrari under 24-tim

Läs mer

The Irishman

Nästa visning: 22 nov, 19:30 Premiär: 22 nov

Martin Scorseses episka, verklighetsbaserade historia om en torpeds erfarenheter av organiserad brottslighet i USA efter andra världskriget.

Läs mer

Atlantics

Nästa visning: 22 nov, 18:15 Premiär: 22 nov

Suleiman arbetar på ett skrytbygge av ett torn i en förort till Dakar. Byggjobbarna har inte fått betalt på flera månader och till slut får de nog och ger sig iväg över havet i hopp om en bättre framtid.

Läs mer

The Lighthouse

Nästa visning: 22 nov, 17:45 Premiär: 22 nov

Från Robert Eggers, den visionära filmskaparen bakom den moderna skräckfilmen The Witch, kommer nu en hypnotisk och hallucinatorisk berättelse om två isolerade fyrvaktare på en mystisk öde ö i New England under 1890-talet.

Läs mer

I guds namn

Nästa visning: 22 nov, 20:15 Premiär: 22 nov

Alexandre bor i Lyon tillsammans med sin fru och deras barn när han en dag får reda på att prästen som utnyttjande honom som ung än idag jobbar med barn.

Läs mer

Monos

Nästa visning: 19 nov, 20:00 Premiär: 22 nov

I en öde ruin på en avlägsen bergstopp någonstans i Sydamerika härjar en rebellgrupp bestående av åtta ungdomar. De vaktar sin mjölkko, och en krigsfånge de håller som gisslan.

Läs mer

Minnen av igår

Nästa visning: 23 nov, 16:00 Premiär: 23 nov

Vacket animerat, ett stämningsfyllt realistiskt drama fyllt av humor och känslor. 

Läs mer

Knives Out

Nästa visning: 29 nov, 17:45 Premiär: 29 nov

När den berömda kriminalförfattaren Harlan Thrombey (Christopher Plummer) hittas död på sin egendom strax efter sin 85-årsdag, landar på något mystiskt sätt uppgiften att utreda mordet hos den nyfikne och lättsamme detektiven Benoit Blanc (Daniel Craig).

Läs mer

Marriage Story

Nästa visning: 29 nov, 20:00 Premiär: 29 nov

Den Oscarsnominerade filmskaparen Noah Baumbach har regisserat denna skarpa och ömsinta film om ett äktenskap i kris och en familj som kämpar för att hålla ihop.

Läs mer

Sidor