Kommande repertoarfilmer

Här ser du vilka filmer som kommer ha premiär på biografen lite längre fram.

Vill du veta vad som visas just nu? Klicka här >>

Beast

Nästa visning: 20 jul, 18:30 Premiär: 20 jul

På ön Jersey bor Moll med sin förtryckande mamma som bara gör henne olycklig. När hon faller för den mystiske Pascal inser hon att hon måste bryta sig loss från sin familj.

Läs mer

Hotel Artemis

Nästa visning: 20 jul, 18:00 Premiär: 20 jul

Tio år fram i tiden är Los Angeles en stad präglad av våldsamma upplopp och rekordhög kriminalitet.

Läs mer

Hotell Transylvanien 3: En Monstersemester

Nästa visning: 20 jul, 16:00 Premiär: 20 jul

I HOTELL TRANSYLVANIEN 3 får vi följa med vår favorit-monsterfamilj på lyxkryssning - en chans för Drac att ta lite välbehövlig semester från att ta hand om alla andras semestrar.

Läs mer

Teheran Tabu

Nästa visning: 20 jul, 20:30 Premiär: 20 jul

Teheran är en stad full av restriktioner och religiösa lagar, att bryta mot dem medför hårda straff. Trots det finns många unga kvinnor och män som försöker leva fritt och som i strävan efter lycka dagligen söker trotsa de strikta förbuden. 

Läs mer

Leaning Into the Wind

Nästa visning: 22 jul, 16:30 Premiär: 20 jul

16 år efter den första dokumentären RIVERS AND TIDES är regissören Thomas Riedelsheimer tillbaka med en ny film om den banbrytande konstnären Andy Goldsworthy.

Läs mer

Olydnad

Nästa visning: 20 jul, 20:15 Premiär: 20 jul

Ronit (Rachel Weisz) har sedan länge lämnat London och sin ortodoxa judiska familj bakom sig för New York och ett självständig och fritt liv.

Läs mer

Racer and the Jailbird

Nästa visning: 21 jul, 20:15 Premiär: 20 jul

När Gino träffar Bénédicte uppstår kärlek vid första ögonkastet. Passionerat, kravlöst och skrämmande. Hon är racerförare i pappans stall. Gino är en vanlig kille, cool och snygg. Men han döljer något.

Läs mer

Whitney

Nästa visning: 20 jul, 20:00 Premiär: 20 jul

I denna den första officiella dokumentären om Whitney Houston bidrar hennes familj, vänner och samarbetspartners till ett generöst och intimt porträtt av en världsstjärna som levde ett stort, men för kort, liv.

Läs mer

Varghunden

Premiär: 27 jul

En ny animerad film baserad på Jack Londons äventyrliga och klassiska roman Varghunden, en berättelse som utforskar relationen mellan människan, naturen och djuren. Allt tar plats under guldruschen under 1890-talet i Alaska och vi får följa Vittand, en varg

Läs mer

Hereditary

Nästa visning: 27 jul, 20:00 Premiär: 27 jul

En kvinna som försöker komma över sin moders död börjar sakta misstänka att det något ondskefullt håller på att hända med hennes dotter. Eller hennes son. Eller i henne själv...

Läs mer

Sidor