Kommande repertoarfilmer

Här ser du vilka filmer som kommer ha premiär på biografen lite längre fram.

Vill du veta vad som visas just nu? Klicka här >>

Lucky

Premiär: 27 okt

LUCKY är en andlig resa där vi följer en 90-årig kedjerökande ateist och alla märkliga karaktärer som bor i hans avskilda lilla ökenstad.

Läs mer

Den syriska förlovningsringen

Premiär: 27 okt

Vinnare av Publikpriset vid Malmö Arab Film Festival 2017!

Läs mer

Vem?

Höstlovsbio Nästa visning: 28 okt, 14:30 Premiär: 28 okt

Vem filmerna är små filmer om stora känslor och handlar om Lilla nalle och hennes kompisar som leker, bråkar, tävlar och gosar. Berättelser om att komma bort, vara bäst, spika sig på näbben eller att vara ful för att man är gul.

Läs mer

Den stora nötkuppen 2

Höstlovsbio Nästa visning: 28 okt, 12:45 Premiär: 28 okt

Den coola ekorren Charlie råkar sränga parkens vinterförråd med mat och blir förvisad till stadens tuffa gator. I sin kamp för överlevnad råkar han hitta en nötbutik fylld med djurens favoritgodis.

Läs mer

Ingen tid för kärlek - En film om Johnny Bode

Nästa visning: 3 nov, 18:15 Premiär: 3 nov

Schlagerstjärnan, skojaren, kleptomanen, operettkungen och snuskmusikinnovatören Johnny Bode hade stora succéer både i Sverige och Europa, men ändå är han idag helt utskriven ut historien. Varför?

Läs mer

Barndom

Premiär: 3 nov

En film om barn på barnens villkor. Den mångfaldigt prisbelönade regissören Margreth Olin har under ett år följt barnen på en förskola med sin kamera. En film om det lilla i det stora och om konsten att vara närvarande medan livet pågår.

Läs mer

The Glass Castle

Premiär: 3 nov

En känslomässig berättelse om Jeanette Walls uppväxt. Baserad på den gripande succéboken "Glasslottet".

Läs mer

Marshall

Premiär: 3 nov

Den sanna historien om den unge advokaten Thurgood Marshall (Chadwick Boseman) som blev den första afro-amerikan att bli domare i Högsta Domstolen i USA och det uppmärksammade rättegångsfall som banade vägen för Marshall.

Läs mer

Django

Nästa visning: 3 nov, 18:00 Premiär: 3 nov

Under det ockuperade Paris i 1943 spelar den briljanta och bekymmerslösa Django Reinhardt sin swing-jazz på stadens bästa arenor och konsertställen - Django är på toppen av sin karriär.

Läs mer

Sidor