Kommande repertoarfilmer

Här ser du vilka filmer som kommer ha premiär på biografen lite längre fram.

Vill du veta vad som visas just nu? Klicka här >>

Apollo 11

Premiär: 23 aug

Från regissören Todd Douglas Miller kommer en filmupplevelse som tagit 50 år att framställa; Apollo 11.

Läs mer

De osynliga

Nästa visning: 23 aug, 18:30 Premiär: 23 aug

Efter ett politiskt beslut måste L'Envol, ett center för hemlösa kvinnor stängas ner. Kommunen anser att de inte längre kan " fortsätta spendera utan resultat".

Läs mer

Koko-di Koko-da

Nästa visning: 23 aug, 18:15 Premiär: 23 aug

Hans förra långfilm, Jätten, vann tre guldbaggar, varav både den för Bästa film och Bäst manus.

Läs mer

Amazing Grace

Nästa visning: 23 aug, 20:15 Premiär: 24 aug

Året är 1972, och efter 11 raka listettor tar soulmusikens gudmor Aretha Franklin ton i New Temple Missionary Baptist Church i Los Angeles. Två kvällars konsertmagi som ska förevigas i hennes legendariska livealbum Amazing Grace.

Läs mer

The Dead Don't Die

Nästa visning: 30 aug, 20:00 Premiär: 30 aug

I den sömniga småstaden Centerville står något inte riktigt rätt till. Månen är extra stor, dygnets timmar blir oförutsägbara och djur börjar visa ovanliga beteenden. Ingen vet riktigt varför.

Läs mer

438 Dagar

Nästa visning: 30 aug, 18:00 Premiär: 30 aug

Journalisterna Martin Schibbye och Johan Persson sätter allt på spel när de korsar gränsen mellan Somalia och Etiopien. De vill undersöka hur jakten på olja drabbar befolkningen och med egna ögon ta reda på sanningen.

Läs mer

Push

Nästa visning: 6 sep, 18:15 Premiär: 6 sep

I städer över hela världen ser man att boendekostnaderna ökar kraftigt. Mycket mer än inkomsterna. Det har uppstått en ny typ av hyresvärd som inte vill synas, städer där det inte längre går att bo och en växande kris som påverkar oss alla.

Läs mer

Hasse & Tage - En kärlekshistoria

Nästa visning: 6 sep, 18:00 Premiär: 6 sep

Hasse och Tage var världens bästa vänner i över 30 år. Deras filmer, revyer, sånger och böcker påverkade en hel nation och var limmet som höll ihop folkhemmet. Som komikerduo förenade de högerspöken och anarkister i skratt.

Läs mer

Wild Rose

Nästa visning: 6 sep, 20:15 Premiär: 6 sep

Den unga irländskan Rose-Lynn (Jessie Buckley) har redan upplevt mycket; när hon kommer ut från en fängelsevistelse väntar hennes desillusionerade mamma hemma med hennes två små barn, som hon inte orkar engagera sig i.

Läs mer

Could this be you?

Nästa visning: 6 sep, 18:30 Premiär: 6 sep

Vilka mekanismer driver en människa att begå extremistiska handlingar? Alan och Bob är båda dömda till långa fängelsestraff.

Läs mer

Sidor