Härliga sportlov, pulkadagar i Kroksbäcksbackarna, långskidor i Bulltofta och skridskor i Folkets Park... eller? Oavsett väder blir det film på dagtid på Panora – varje dag, hela lovet!

Tre premiärer. Agatha – Granndetektiven av det fantastsika gänget bakom Tigrar och tauteringar från andra sidan sundet; Vad hände, Alfons Åberg? en nygammal favorit med vår lilla älsklingspåg Alfons, samt Pelle Kanin - den fantastsikt fina animeringen av Beatrix Potters sagovärld, missa inte dem! 

Per Åhlin - ett animerat konsnärskap. Under lovet visas Var är Bus-Alfons? och Dunderklumpen signerade den stora animationsmästaren. Även nypremiären Vad hände, Alfons Åberg? är skapad av Åhlin, liten flagg på det för alla entusiaster.

Tre animéer för alla åldrar. Vi bjuder in de japanska mästerverken till ytterligare en omgång, Min granne Totoro för de yngre barnen, Your Name och A Silent Voice, visas på orginalspråk med svenskt text och vänder sig till de äldsta barnen, tonåringarna och vuxna!

Guldkorn för hela slanten. Som om ovan inte hade varit nog så återfinner vi flera favoriter på stora duken, bara att sätta sig ner och göra schema.

Ha ett ljuvligt sport- & filmlov!

FILMTITLAR
Agatha – Granndetektiven – Premiär 17 feb!
Vad hände, Alfons Åberg? - Premiär 19 feb!
Pelle Kanin – Premiär 21 feb!
Bamse och häxans dotter
Gordon och Paddy
Havets sång
Paddington 2
Trollvinter i Mumindalen

Per Åhlin - ett animerat konstnärskap
Dunderklumpen!
Var är Bus-Alfons?

Animé:
Min granne Totoro (Sv tal)
A Silent Voice (Org ver)
Your name (Org ver)