9-12 år

Klass: 
9-12

Ballerinan och uppfinnaren

Premiär: 30 sep

Felicia är en föräldralös flicka med en passion i livet: att dansa!

Läs mer

Krig

Premiär: 27 okt

Mira och Omar härskar över var sin gård med strikta regler och lagar som håller konflikten i balans. I bostadsområdet finns skejtladan och allt handlar om vem som ska bestämma över den.

Tills Malte flyttar dit.

Läs mer

Cloudboy

Premiär: 7 okt

Niilas bor med sin pappa i Belgien och är inte överdrivet förtjust över att resa till sin mamma och hennes nya familj i Lappland. Niilas är blyg och säger inte mycket, men inom honom finns mycket känslor.

Läs mer

Oskars Amerika

Ibland måste Oskar ta hand om sin mamma istället för tvärtom. Plötsligt en dag säger hon att hon ska på en resa till Amerika och Oskar måste bo hos morfar i en liten by i norra Norge.

Läs mer

Min granne Totoro (Sv. tal)

Nästa visning: 23 sep, 15:15

Se en av de mest älskade animéklassikerna på stora duken!

Läs mer

Min granne Totoro (org. vers)

Se en av de största animéklasssikerna på stora duken!

Läs mer

Prinsessan Mononoke

Sista visning onsdag 6 september!

Läs mer

Milo - Månvaktaren

När en faun som heter Milo blir utsedd till Månvaktare är det många som blir förvånade, inte minst han själv. Milo är mörkrädd och kan inte se skillnad på stjärnorna och är inte alls förberedd på det ansvar som uppdraget innebär.

Läs mer

Your name (Sv. tal)

När Taki vaknar så har han en känsla av att han har drömt något viktigt. Han var i ett främmande rum och i en annan kropp ? En flickas kropp. I en annan del av Japan drömmer Mitsuha om ett annat liv, ett liv så långt bort från sin hemby som möjligt.

Läs mer

Spirited Away (sv. tal)

Spirited Away blev den japanske mästerregissören Hayao Miyazakis internationella genombrott. Filmen belönades med en Oscar för bästa animerade film och vann Guldbjörnen vid Berlin Filmfestival 2002.

Läs mer

Sidor