6-8 år

Klass: 
6-8

Milo - Månvaktaren

Nästa visning: 27 maj, 14:15

När en faun som heter Milo blir utsedd till Månvaktare är det många som blir förvånade, inte minst han själv. Milo är mörkrädd och kan inte se skillnad på stjärnorna och är inte alls förberedd på det ansvar som uppdraget innebär.

Läs mer

Klas Klättermus och de andra djuren i Hackebackeskogen

Nästa visning: 27 maj, 14:00

Klas Klättermus och hans små vänner i Hackebackeskogen lever farligt. Den glupske Mickel Räv och de andra rovdjuren vill inte skaffa mat på hederligt vis utan hotar ständigt med att äta upp dem.

Läs mer

Sing (orginalversion)

Det animerade äventyret SING utspelar sig i en värld som vår egen, men där alla invånare är djur. En stilig Koala vid namn Buster Moon (röst av oscarbelönade Matthew McConaughey) chefar över en nedgången teater som sett bättre dagar.

Läs mer

Bamse och häxans dotter

Sista visning tors 13 april!

Läs mer

Rädda Tomten

Julius är åtta år och bor på ett barnhem. Han älskar att höra föreståndarens berättelser om hur tomten hade med sig Julius till barnhemmet en kall julafton för sisådär åtta år sedan.

Läs mer

Pettson & Findus - Juligheter

Två dagar före julafton blir Pettson och Findus insnöade på den lilla gården. Snart har de ätit upp all mat och inte kan de ta sig ut för att hugga ner en julgran.

Läs mer

Pelle Svanslös

En underbar klassiker om den lilla ladugårdskatten Pelle, som fått svansen avbiten av en råtta. Han bor på en gård ute på landet men hamnar av en slump hos en familj i Uppsala, där han istället blir stadskatt.

Läs mer

Sidor