Äventyr/Spänning

Klass: 
adventure

Cloudboy

Premiär: 7 okt

Niilas bor med sin pappa i Belgien och är inte överdrivet förtjust över att resa till sin mamma och hennes nya familj i Lappland. Niilas är blyg och säger inte mycket, men inom honom finns mycket känslor.

Läs mer

Oskars Amerika

Premiär: 11 aug

Ibland måste Oskar ta hand om sin mamma istället för tvärtom. Plötsligt en dag säger hon att hon ska på en resa till Amerika och Oskar måste bo hos morfar i en liten by i norra Norge.

Läs mer

Min granne Totoro (Sv. tal)

Nästa visning: 9 sep, 14:30 Premiär: 8 sep

Se en av de mest älskade animéklassikerna på stora duken!

Läs mer

Min granne Totoro (org. vers)

Nästa visning: 8 sep, 18:00 Premiär: 8 sep

Se en av de största animéklasssikerna på stora duken!

Läs mer

Prinsessan Mononoke

Nästa visning: 25 aug, 20:15 Premiär: 25 aug

Efter att ha räddat sin hemby från en attack av en demon ser den unge Ashitaka hur något som liknar svarta tentakler virvlar längs hans arm. Under kampen har han själv blivit drabbad av samma förbannelse som drabbat den vildsvinsgud som utförde attacken.

Läs mer

Your name (Sv. tal)

När Taki vaknar så har han en känsla av att han har drömt något viktigt. Han var i ett främmande rum och i en annan kropp ? En flickas kropp. I en annan del av Japan drömmer Mitsuha om ett annat liv, ett liv så långt bort från sin hemby som möjligt.

Läs mer

Klas Klättermus och de andra djuren i Hackebackeskogen

Sista visning sön 4 juni!

Läs mer

Spirited Away (sv. tal)

Spirited Away blev den japanske mästerregissören Hayao Miyazakis internationella genombrott. Filmen belönades med en Oscar för bästa animerade film och vann Guldbjörnen vid Berlin Filmfestival 2002.

Läs mer

Jazzoo - Festen

"Festen" I en glänta i skogen hålls en sjusjungande fest. Rovdjur och köttätare, stora djur och små. Alla partajar ihop. Men hur kommer det sig? En klocka går baklänges och därmed vrids tiden bakåt, till en tid för inte så länge sedan.

Läs mer

Sidor