Aktuella repertoarfilmer

     

Söker du kommande repertoarfilmer? Gå hit >>

Herr och fru Adelman

Nästa visning: 21 okt, 13:15

Den kände författaren Victor Adelman och hans fru Sarah var gifta i nästan fem decennier. Deras passion genomsyrade tillvaron, men det var inte enbart kärlek och en dans på rosor, hela känsloregistret får vara med när man lever med någon i ett halvt sekel.

Läs mer

Villebråd

Nästa visning: 21 okt, 20:30

VILLEBRÅD är Oscarsnominerade Agnieszka Hollands återkomst till hemlandet Polen efter en framgångsrik tid som regissör för serier som "House of Cards" och" The Killing". Filmen har av kritiker jämförts med mordmysterier som "Twin Peaks" och "Fargo".

Läs mer

Molly Monster

Höstlovsbio Nästa visning: 31 okt, 14:30

Molly Monster är ett litet monster som bor i monsterland med sina monsterföräldrar och sin bästa vän Edison, som är en mekanisk leksak.

Läs mer

Shapeshifters

Nästa visning: 24 okt, 16:30

Men vart kommer du ifrån egentligen? Sophie Vukovic vrider på begreppen i en filmisk essä om migration och längtan efter tillhörighet bortom nationella gränser.

Läs mer

Ture och Jerry

Höstlovsbio Nästa visning: 30 okt, 14:30

Ture och Jerry är två excentriska skalbaggar som av en händelse stöter på varandra och blir bästa vänner. De träffas första gången när Ture kraschlandar i Jerrys hus, rätt ner i hans säng.

Läs mer

Snömannen

Nästa visning: 21 okt, 17:45

Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg och J.K.

Läs mer

The Square

Nästa visning: 21 okt, 20:15

Vinnare av Guldpalmen i Cannes 2017! - den första svenska vinsten på 25 år.

Ruben Östlunds Guldpalm-vinnare är en vass satir över vår samtid - om gemenskap, civilkurage och vårt behov av självcentrering i en allt osäkrare omvärld.

Läs mer

Sidor