Aktuella repertoarfilmer

     

Söker du kommande repertoarfilmer? Gå hit >>

Marianne & Leonard: Words of Love

Nästa visning: 15 okt, 18:00

Marianne & Leonard - Words of Love är en vacker men ändå tragisk kärlekshistoria mellan Leonard Cohen och hans norska musa Marianne Ihlen.

Läs mer

And then we danced

Nästa visning: 15 okt, 20:30

Levan Akins intensiva Cannes-tävlare och Sveriges Oscarsbidrag!

Läs mer

Kalas, Alfons!

Filmerna om Gunilla Bergströms evigt unge gosse Alfons Åberg har under en rad år varit de mest populära i knattebio-sammanhang. Per Åhlins teckningar och Björn Gustafsons trygga röst ger den perfekta inramningen åt de vardagsfilosofiska berättelserna.

Läs mer

Smärta och ära

Nästa visning: 15 okt, 16:00

Pedro Almodóvar är tillbaka med ännu ett mästerverk, präglat av den kombination av humor och allvar som gör honom till en av de stora filmskaparna.

Läs mer

Miraï, min lillasyster (Sv. tal)

En poetisk och tankeväckande saga. En hyllning till barndomen och fantasin. En dag kommer Kuns mor hem med en ny familjemedlem.

Läs mer

En komikers uppväxt

Nästa visning: 15 okt, 16:15

Tolvårige Juha Lindström är klassens clown i förorten Sävbyholm på 70-talet. Att vara rolig är det enda sättet för honom att bli bekräftad på och han gör allt han kan för att passa in i den sociala hackordning som råder i skolan.

Läs mer

Push

Nästa visning: 17 okt, 16:15

I städer över hela världen ser man att boendekostnaderna ökar kraftigt. Mycket mer än inkomsterna. Det har uppstått en ny typ av hyresvärd som inte vill synas, städer där det inte längre går att bo och en växande kris som påverkar oss alla.

Läs mer

Var inte rädd Långa farbrorn

I dag ska Lilla Anna och Långa Farbrorn titta på film. Lilla Anna vill titta på sina fem favoritfilmer med spöket Laban och hans vänner.

Läs mer

Judy

Nästa visning: 15 okt, 20:00

Det sägs redan att Renée Zellweger måste få en andra Oscar för comebacken som Judy Garland i filmen om den sista, turbulenta tiden i stjärnans liv.

Läs mer

Sidor