Aktuella repertoarfilmer

     

Söker du kommande repertoarfilmer? Gå hit >>

Stora stygga räven

Nästa visning: 21 feb, 14:15

Från skaparna av Oscarsnominerade Victor & Josefine kommer en ny rolig och hjärtlig historia för hela familjen.

Läs mer

Isle of Dogs

Wes Anderson (Grand Budapest Hotel, The Royal Tenenbaums) är tillbaka! I nya filmen ISLE OF DOGS får vi möta 12-årige Atari Kobayashi som arbetar för den korrupte borgmästaren i staden.

Läs mer

Var inte rädd Långa farbrorn

I dag ska Lilla Anna och Långa Farbrorn titta på film. Lilla Anna vill titta på sina fem favoritfilmer med spöket Laban och hans vänner.

Läs mer

Mary Queen of Scots

Nästa visning: 18 feb, 20:15

MARY QUEEN OF SCOTS utforskar den karismatiska Mary Stuarts turbulenta liv. Efter att ha krönts till Frankrikes drottning vid 16 års ålder och blivit änka vid 18, vägrar Mary att gifta om sig.

Läs mer

Ploey - Ett vinteräventyr

Nästa visning: 19 feb, 14:00

Vintern är på väg och det är dags för familjen Strandpipare att flytta söderut, men lilla Ploey missar avfärden och blir kvar på Island. Han måste nu överleva den arktiska vinterkylan och många faror i ett för att kunna återförenas med sin familj.

Läs mer

Bohemian Rhapsody

Nästa visning: 18 feb, 20:30

BOHEMIAN RHAPSODY är en hyllning till Queen, deras musik och enastående sångare Freddie Mercury, som trotsade stereotyperna, rev upp konventionerna och blev en av världens mest älskade underhållare.

Läs mer

Ormtyglar + Alla döda små djur

Nästa visning: 23 feb, 12:30

Två små filmer om de stora frågorna
för barn mellan sex och nio

Läs mer

Roma

Nästa visning: 24 feb, 20:00

ROMA är den Oscarsbelönade regissören och manusförfattaren Alfonso Cuaróns (Gravity, Children of Men, Din morsa också!) mest personliga film hittills.

Läs mer

Sidor