Aktuella repertoarfilmer

     

Söker du kommande repertoarfilmer? Gå hit >>

Sara med allt sitt väsen

Nästa visning: 20 nov, 18:00

Vi är många som minns henne, som läst henne, som lyssnat på henne. Sara Adela Lidman från Missenträsk.

Läs mer

Fåret Shaun - Farmageddon

Nästa visning: 17 nov, 13:45

Fåret Shaun är tillbaka med ett nytt äventyr. Den här gången kraschlandar en utomjording på gården och fåret Shaun tar på sig uppgiften att se till att den kommer hem igen innan en ondskefull organisation kan fånga den.

Läs mer

Mysteriet Henri Pick

Nästa visning: 14 nov, 18:30

I ett bibliotek i Bretagne hittar en ung redaktör ett helt makalöst manuskript. Hon bestämmer sig för att ge ut boken, som direkt blir en bästsäljare.

Läs mer

Judy

Sista visningen är den 13 november

Läs mer

Push

Nästa visning: 19 nov, 16:00

I städer över hela världen ser man att boendekostnaderna ökar kraftigt. Mycket mer än inkomsterna. Det har uppstått en ny typ av hyresvärd som inte vill synas, städer där det inte längre går att bo och en växande kris som påverkar oss alla.

Läs mer

Förfärliga Snömannen (Sv. tal)

Nästa visning: 17 nov, 13:15

När tonåringen Yi stöter på en ung yeti på taket av sin lägenhetsbyggnad i Shanghai, ger hon och hennes busiga vänner Jin och Peng honom namnet Everest och inleder en episk resa för att återförena den magiska varelsen med sin familj på jordens högsta punkt.

Läs mer

Marianne & Leonard: Words of Love

Nästa visning: 14 nov, 16:00

Marianne & Leonard - Words of Love är en vacker men ändå tragisk kärlekshistoria mellan Leonard Cohen och hans norska musa Marianne Ihlen.

Läs mer

Giraffens cykel - ett fnittrigt filmpaket

Nästa visning: 16 nov, 12:45

Giraffen har en ny cykel och är mäkta stolt. Den lilla Apan, som kör en trehjuling, är imponerad. Det stora dilemmat är att Giraffen alls inte kan cykla, utan välter gång på gång tills hen till slut ger upp.

Läs mer

Pavarotti

Nästa visning: 14 nov, 17:45

Filmskaparna bakom den hyllade dokumentären The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years riktar nu blicken mot ett annat musikaliskt fenomen: PAVAROTTI.

Läs mer

Sidor