Aktuella repertoarfilmer

     

Söker du kommande repertoarfilmer? Gå hit >>

Fisherman's Friends

Nästa visning: 18 aug, 15:15

Chris Foggins brittiska komedi har drag av Allt eller inget och Local Hero. Detta är den verklighetsbaserade historien om ett tiomannaband som gick från att uppträda på den lokala stampuben till utsålda arenaturnéer och ett guldkantat skivkontrakt.

Läs mer

Carmen & Lola

Nästa visning: 19 aug, 16:00

Två unga romska kvinnor finner varandra i Arantxa Echevarrías drama Carmen & Lola, som utspelar sig i Madrids förorter. Den bohemiska Lola (Zaira Romero) är sexton år och medveten om att hon attraheras av kvinnor.

Läs mer

Inna de Yard

Nästa visning: 19 aug, 18:00

Reggae-musikens urfäder återförenas på Jamaica för att spela in en ny skiva.

Läs mer

Rocketman

Nästa visning: 20 aug, 15:30

Berättelsen om legendaren Elton Johns liv, från de tidiga åren som underbarn vid Royal Academy of Music genom hans långa och betydande musikaliska samarbete med Bernie Taupin.

Läs mer

Miraï, min lillasyster (Jap. tal)

Nästa visning: 19 aug, 15:30

En poetisk och tankeväckande saga. En hyllning till barndomen och fantasin. En dag kommer Kuns mor hem med en ny familjemedlem.

Läs mer

Flykten från DDR

Nästa visning: 18 aug, 17:45

Detta är den sanna historien om de östtyska familjerna Strelzyk och Wetzel som i september 1979 skapade stora rubriker över hela världen.

Läs mer

Midsommar

Nästa visning: 20 aug, 20:00

En ung amerikansk kvinna följer motvilligt med sin pojkvän till en avlägsen liten by i Sverige för ett traditionellt midsommarfirande, men det blir något helt annat än de någonsin kunnat vänta sig.

Läs mer

Lejonkungen 2D (Sv. tal)

Nästa visning: 18 aug, 13:45

Disneys klassiska succé kommer nu i en helt ny tappning och tar oss till Afrikas savanner där den framtida kungen föds. Simba dyrkar sin far, Kung Mufasa, och är stolt över sitt kungliga arv.

Läs mer

Scary Stories To Tell In The Dark

Nästa visning: 19 aug, 15:45

Året är 1968 och förändringarnas vindar blåser i USA, men i småstaden Mill Valley tycks allt på ytan vara som vanligt.

Läs mer

Miraï, min lillasyster (Sv. tal)

Nästa visning: 18 aug, 13:30

En poetisk och tankeväckande saga. En hyllning till barndomen och fantasin. En dag kommer Kuns mor hem med en ny familjemedlem.

Läs mer

Sidor