Aktuella repertoarfilmer

     

Söker du kommande repertoarfilmer? Gå hit >>

Arctic

Nästa visning: 24 apr, 18:15

Mads Mikkelsen spelar en ensam överlevare efter en flygplanskrasch nära Nordpolen. Efter ett år har hans tillvaro blivit en rutin av pimpelfiske, nödanrop och snöskottning.

Läs mer

Den Skyldige

Nästa visning: 24 apr, 16:30

Polismannen Asger Holm svarar på ett 112-samtal från en kidnappad kvinna. När förbindelsen plötsligt bryts startar en nervpirrande jakt på kvinnan och hennes kidnappare. Med telefonen som sitt enda verktyg kämpar Asger mot klockan för att rädda kvinnan.

Läs mer

Giraffens cykel - ett fnittrigt filmpaket

Nästa visning: 27 apr, 12:30

Giraffen har en ny cykel och är mäkta stolt. Den lilla Apan, som kör en trehjuling, är imponerad. Det stora dilemmat är att Giraffen alls inte kan cykla, utan välter gång på gång tills hen till slut ger upp.

Läs mer

Drömparken (Sv. tal)

Nästa visning: 27 apr, 13:45

Wonder Park är en fantastisk nöjespark där den väldigt kreativa flickan Junes drömmar kommer till liv. Den fylls med fantastiska attraktioner och talande djur.

Läs mer

Birds of Passage

Nästa visning: 25 apr, 20:30

Colombia, 1970-talet, hippiekulturen är stor bland amerikanska ungdomar och intresset för marijuana växande. Lokala småbönder ser en möjlighet och blir snabbt internationella affärsmän.

Läs mer

Alfons leker Einstein

Nästa visning: 27 apr, 12:45

Tre filmer om Alfons Åberg i ett paket. Två av dem baserade på böcker – Hur långt når Alfons och Alfons och soldatpappan – och den tredje på ett originalmanus, Alfons leker Einstein.
Hur långt når Alfons

Läs mer

Mid90s

Nästa visning: 24 apr, 20:30

Super Nintendo, Nirvana och skateboards. 13-åriga Stevie växer upp i 90-talets Los Angeles med en mobbande storebror och en mamma han bara inte orkar med, så han letar andra sammanhang att passa in i.

Läs mer

Us

Sista visningen är den 23 april

Läs mer

Asterix: Den magiska drycken (Sv. tal)

Nästa visning: 28 apr, 13:30

Efter ett fall under mistelplockning bestämmer Druid Panoramix att det är dags att säkra byns framtid. Ledsagad av Asterix och Obelix åtar han sig en resa på jakt efter en begåvad ung druid för att föra vidare hemligheten om den magiska drycken.

Läs mer

Sidor