Aktuella repertoarfilmer

     

Söker du kommande repertoarfilmer? Gå hit >>

Citizen Schein

Nästa visning: 27 mar, 15:45

Historien om Harry Schein kunde vara hämtad från en Hollywoodfilm – en dramatisk historia som pendlar mellan osannolik framgångssaga och ödesdrama. Han var 60- och 70-talens superkändis, bästis med Ingmar Bergman och Olof Palme.

Läs mer

Bamse och häxans dotter

Krösus Sork finner guld i bävrarnas damm. För att riva dammen och få guldet lurar han häxans dotter Lova att trolla bort Bamse. Med Bamse borta är det upp till alla barn att hjälpas åt för att stoppa Krösus - men för att göra det måste man vara sams.

Läs mer

Nocturama

Nästa visning: 30 mar, 20:15

Det började en morgon i Paris. En handfull ungdomar från olika bakgrunder rör sig genom stadens labyrintiska gator och tunnelbanesystem, en och en men synkroniserat. De verkar följa någon sorts plan och sluter upp på samma ställe.

Läs mer

Bill och Hemliga Bolla

När Bill äntligen får en lillasyster är han en jättestolt storebror, men ibland ganska trött på barnaskriket. Lillasystern, Bolla, är pigg och glad, dansar, trallar och älskar att riva papper.

Läs mer

Lea och skogspiraterna

När Leas lillebror försvinner i skogen måste hon trotsa sin rädsla för skogen och bege sig ut för att leta efter honom. Hon träffar kapten Bik, en liten maskliknande varelse som påstår sig vara en skogspirat med en armé på tusen pirater.

Läs mer

I Am Not Your Negro

Nästa visning: 28 mar, 20:30

Medgar Evers, Malcolm X och Martin Luther King Jr. var alla framträdande människorättskämpar, och de blev alla hänsynslöst lönnmördade. Deras tredje gemensamma nämnare är vännen James Baldwin.

Läs mer

T2 Trainspotting

Nästa visning: 27 mar, 20:45

En fortsättning av den svarta dramakomedin "Trainspotting" från 1996 som återförenar de ursprungliga rollfigurerna 20 år senare.

Läs mer

Den osynlige gästen

Nästa visning: 29 mar, 18:15

Varje historia har två sidor. Sanningen bara en. En oförutsägbar och spännande thriller skriven och regisserad av Oriol Paulo ("Julias ögon" [manus], "The Body" [manus & regi]).

Läs mer

Ljus i natten

Nästa visning: 27 mar, 16:15

Ny film av Aki Kaurismäki, del två i den trilogi som inleddes med den fantastiska "Mannen från Le Havre". Akis förra trilogi omfattade filmerna "Moln på drift", "Mannen utan minne" och "Ljus i skymningen".

Läs mer

Sidor