BUFF är framflyttad till hösten.

"I enighet med nya direktiv från Folkhälsomyndigheten och Malmö stad skjuts BUFF 2020 upp. Vår förhoppning är att komma tillbaka och genomföra festivalen i sin helhet i höst. Det är ett svårt och tråkigt beslut men i rådande läge ser vi det som rätt väg att gå. Med över 200 gäster och årlig publik på 17.000 besökare vill vi inte ta några risker. Stort tack till alla medverkande, fantastiska filmer och publik. Ta hand om varandra – vi ses snart igen!" – BUFF 2020/03/12

____

BUFF Malmö Filmfestival på Panora 21-27 mars

Årets filmprogram – Ett uppror – större, bättre och mer tillgängligt 

Årets festivalprogram rivstartar med BUFF Weekend hos oss på biograf Panora – en helg fylld av premiärer, skådespelare, pyssel, fika, VR och mycket, mycket mer. Årets program består av 125 filmer berättade ur ett ungt perspektiv (57 långfilmer och 68 kortfilmer) från 43 olika länder. En gemensam nämnare bland årets filmer är uppror – filmer som skakar om, engagerar och ger hopp om förändring. 

BUFF strävar efter att få filmer från hela världen till Malmö och i årets program finns alla världsdelar representerade med flera filmer. För sjätte i året i rad erbjuder BUFF ett helt jämställt filmprogram med lika många kvinnliga och manliga regissörer. Du hittar ett fullständigt program med film, masterclass, aktiviteter, samtal och festligheter på buff.se>>.