Western Stars

Den 4 december kommer en specialare, en one-night only, med den efterlängtade Bruce Springsteen dokumentären WESTERN STARS. I filmen, som Springsteen även regisserat, framför Springsteen låtar från hans nya skiva Western Stars: Songs From The Film backad av band och orkester på hans egna gård i New Jersey. Skivan släpptes i förra veckan och kommer även på vinyl i december!

Western Stars är en intim och personlig konsertversion av Bruce Springsteens senaste hyllade album med samma namn, inspelad i en lada i New Jersey inför hundra inbjudna gäster.

Springsteens långvariga medarbetare Thom Zimny har regisserat filmen, tillsammans med Springsteen själv, vilket är Springsteens regidebut.

Filmen Western Stars ger fans världen över möjlighet att på bio se Springsteen framföra albumets 13 låtar, uppbackad av band och full orkester, under katedralens tak i Springsteens lada i New Jersey.
Western Stars berör teman som kärlek och förlust, ensamhet, familj och den obevekliga tidens gång. Filmen är en musikalisk hyllning den amerikanska västern, både det mytiska och det hårda. Historien vävs ihop med arkivbilder och berättelserna i Springsteens låtar.

Visningar:

ons 04 december: 20:00