Premiär av Unga kvinnor + IFEMA filmfestivals programsläpp

Kom och mingla med IFEMA filmfestival innan visningen av UNGA KVINNOR och var först med att bläddra i den rykande färska programkatalogen för festivalen 12-15 februari 2020! Det blir inledning av festivalchefen Afsaneh Larsson och liveframträdande av Ebrain från Malmö som ger den unga generationen framtidshopp om ett bättre och jämställt samhälle. Med en röst som jämförts med Amy Winehouse har hon fångat mångas uppmärksamhet. Vi bjuder på godis, tilltugg och dryck. 

UNGA KVINNOR
Regissören och manusförfattaren Greta Gerwig (Lady Bird) har gjort en UNGA KVINNOR baserat på den klassiska boken och andra texter av Louisa May Alcott. I Gerwigs version ser vi den älskade historien om systrarna March - fyra unga kvinnor fast beslutna att leva sina liv på sina egna villkor. En berättelse som är både tidlös och modern.

IFEMA
IFEMA är Sveriges äldsta filmfestival med fokus på kvinnliga regissörer. Årets festival är den 14:e i ordningen och äger rum 12–15 februari. Välkommen till samtal, mingel, regissörsbesök och film på Biograf Panora och utvalda platser i Malmö med omnejd. Hemsida: www.femalefilmfestival.se

För tillfället är inga visningar inplanerade.