Leslie Brinner – Premiär med regissörssamtal

Tio år efter filmen Leslie - Killen som kommer att glänsa är Malmöregissören Stefan Berg tillbaka med den efterlängtade uppföljaren Leslie Brinner. Efter visningen blir det regissörssamtal med Stefan Berg modererat av DJ och P3-profilen Lautaro Cubilla

STEFAN BERG
Efter fullgjorda juridikstudier och sju år som rockartist började Stefan Berg sin filmbana som musikvideoregissör. En lust att jobba mer  med innehåll och historieberättande ledde honom över på dokumentärfilm och han har regisserat ett stort antal högt uppskattade filmer, t ex  "Rolling Like a Stone", "Ola Svensson Superstar" och "Tusen Bitar".

LAUTARO CUBILLA
Filmen introduceras av Lautaro Cubilla, som även kommer vara moderator för samtalet med Stefan Berg. Lautaro, också känd som Laue, är ett välbekant ansikte i Malmös klubb- och musikliv. Han har under flera år jobbat på Sveriges Radio, bland annat med Musikguiden och P3 Soul.

LESLIE BRINNER
Leslie Tay står inför sitt livs viktigaste projekt: att släppa sitt efterlängtade debutalbum. Han växte upp på Sofielund i Malmö och lärde sig tidigt att vara hård och inte visa känslor. Men som vuxen är tillgången till känslor något han behöver i sitt skapande.

Med ett material som spänner över 15 år följer vi Leslie på väg mot genombrottet som artist och målet att bli älskad för sin musik. En film om drömmar och motgångar, vilja och tålamod, och skapandets frigörande kraft.

EFTERFEST
Efter visningen bjuder Babel Malmö och Doc Lounge Malmö på efterfest och alla som har biobiljetter till filmen kommer in gratis till 00:30.
Förvänta er ett stökigt och hett dansgolv. En galen efterfesten med hiphop, r&b och MÅNGA överraskningar.
Mer om det här

För tillfället är inga visningar inplanerade.